Helse og livsstil på Beitostølen 10. mai – 12. mai 2019

Vi inviterer vi til en superweekend med Suleman, en av SATS mest etterspurte yogainstruktør. På én helg i byen har han 4 fulle klasser tilsammen 120 personer og nesten like mange på vent om noen avbestiller timen sin. Dette MÅ oppleves og nå har DU sjansen.
Bli kjent med Long’n Lean ® yoga stretching som er utviklet av Birgitta Strobel som har 30 års erfaring innen trenings- og yoga-bransjen i Oslo, Paris og Los Angeles.
Denne helgen er fokuset også for deg som vil gå skitur på vakre Valdresflya i shorts, i tillegg ny vitenskap om forbedring av kropp, hud og hvordan nå helhetlig mål for økt livskvalitet.

Billettprisen inkluderer ikke overnattning og bevertning!
For overnattning ta kontakt med Radisson Blu Mountain Hotel på Beitostølen. Hotellrom, Hytte, leiligheter til leie. Eksempler;
Totalprisen for 2 døgn.
Radisson Blu Mountain hotel;  
Rom/frokost Enkeltrom 2 090,00
Halvpensjon
Enkeltrom  2 690,00
Dobbeltrom 3 980,00

Pris leilighet;Totalprisen for 2 døgn
Leilighet Gjestegården 4 personer 1 350,00 pp. 169,- pr døgn  (4 personer)
Leilighet Gjestegården 6 personer 1 480,00 pp. 123,- pr døgn  (6 personer)
Leilighet 4-6 pax Beitotind 1 560,00
Leilighet 6-8 pax Beitotind 1 780,00


PROGRAM:

Fredag 10. mai:

Fra kl 18:00-20:00 Sted: Mat & Vinhjørnet
Ellinor hjemmelagde mat vil enhver settte pris på som kommer i tur og orden oppover denne fredagen

Fra kl 20.00 Sted: Beitohallen, Beitostølen Radisson Blu Mountain Hotel
Mona Hartmann Master Life Coach vil gi en liten intro på hva som gir høy gevinst av helseeffekter fysisk og mentalt. Intro av helgens kursholdere; Ellen Mosleth PhD, Birgitta Strobel, Suleman Ahmed. Ta med yogamatte så bruker vi litt tid på å komme i FLOW med oss selv. 

Lørdag 11. mai:

Ta med egen YOGA matte
Kl 09:00-10.30 Sted: Beitohallen Beitostølen Radisson Blu Mountain Resort Hotel. Yogalærer: Suleman Ahmed tar deg gjennom en rolig time med fokus på pust, myke bevegelser og komme i flow.Yogatimene er tilpasset for å gi økt energi, ro og tilstedeværelse. Suleman vil at du skal oppleve mestring uansett nivå og form.

Yogareisen passer for mjuke siv, stive pinner, for kart og modne frukter og for pærer og stangcelleri – en sann fornøyelse og delta på Suleman’s yogaklasser. 

Kl 10:45 – 12:45 Mona Hartmann, Internasjonal Master Life-coach 
Hvordan åpner vi opp for å se fler muligheter og hva hindrer oss.
Hvordan styrke og beholde selvfølelse/selvtillit.
Hvor er jeg og hvor vil jeg i 2019/2020 og hvem kan hjelpe meg. Viktigheten og styrken du får gjennom å sette deg personlige mål & visjoner for din fremtid som gir økt livskvalitet.

Kl 13.00 – 14:00 Individuell tid for lunsj, SPA, massasje, svømmehall, badstue, turer etc

Kl 14:30-15:30
Forsker Ellen Mosleth, PhD vil gi deg den siste Informasjonen om forskningsgrunnlaget for selve kilden til bevaring av skinnende sunn & frisk hud/kropp. Hva kan optimalisere din helse og ytelse helt fra cellenivå.

Kl 15:30-17:00

Long’n Lean ® yoga stretching med flotte Birgitta Strobel som har 30 års erfaring innen trenings- og yoga-bransjen i Oslo, Paris og Los Angeles. www.longnlean.com birgitta.strobel@gmail.com / 94 79 25 79

Stiv og støl? Har du begynt å bli litt mindre bevegelig enn du en gang var….selv om du trener aldri så mye? Her får du muligheten til å ta tak i stive, skuldre, bakside lår, stump og stramme “korte” legger?

Her ledes du gjennom en flytpreget yoga-oppvarming til rolig musikk før vi metodisk tar for oss ulike muskler i strekk–øvelser. Gjennom oppmerksomhet på pust og overganger mellom øvelsene, blir dette nærmest som en “flytende meditasjon”, men det er likevel intenst på sin egen måte, FORDI vi holder strekkene en stund etter oppvarmingen. Avsluttes med avspenning til nydelig, rolig musikk.

KL 19:30 Middag – Vi ønsker å se så mange som mulig på Lodge 900. Der er det herlige retter for alle i hyggelige omgivelser.

Program søndag

Søndag 12. mai
Yoga med Suleman kl 09:00 -10:30. 
Her kan du velge yoga – skitur eller begge deler. 

Kl 11:00- 12:15 
Long’n Lean ® yoga med Birgitta 

Avgang kl 11:00 utenfor Radisson Skitur på Valdresflya
Mai med sol og skitur på Valdresflya er en opplevelse i seg selv og helst i shorts.
Denne fjellturen kan være en opplevelse du vil ta med deg i livet. 

Vi håper å se venner, venners venner og kommer du alene så blir du godt tatt vare på av Mona, Ellen og resten av teamet.

Send mail til post@youshine.no

Vil du bare være med på Yoga er prisen kr 400,-
2 kommentarer til «Helse og livsstil på Beitostølen 10. mai – 12. mai 2019»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *