Vi er et team som består av:

  • mentaltrenere/coacher
  • yogainstruktører
  • treningsinstruktører
  • golfinstruktørerer
  • turguider
  • helsecoacher
  • ernæringsrådgivere
  • hud &kroppsterapeuter

Vårt formål er gi et helhetlig helsetilbud til private og til bedrifter, med aktiviteter i Oslo, Beitostølen og på Mallorca. Kjerneteamet i Youshine er Mona Hartmann og Ellen F Mosleth.

Mona Hartmann

Jeg er utdannet Master Coach hos Brian Mayne og er NLP-sertifisert. Til daglig finner du meg på Oslo Medisinske Senter på Eger senter i Oslo der jeg har en-til-en coaching og inspirasjonsforedrag/kurs. Helse & Livsstil er avgjørende for godt liv og min ekspertise er selve «endringsreisen» der jeg pusher den enkelte i riktig retning slik at evnen til å gjennomføre en langsiktig endring til en sunnere sterkere livstil basert på kosthold og gode rutiner. Sammen med teamet i YouShine vil vi hele året tilrettelegge flotte turer der vi tilegner oss kunnskap om hvordan skinne fra innsiden og utsiden. Jeg har også 25 års ledererfaring fra eget medisinsk SPA i Oslo.

Ellen F Mosleth (PhD)

Jeg jobber til daglig som forsker der jeg i ulike organismer arbeider med å forstå prosessene i cellene. Utenom mitt daglige virke, er jeg med i Youshine som privat næringsdrivende. Jeg har vært bruker av det som kalles «ageLOC»-produkter i lang tid, og utfra min bakgrunn forstår jeg at disse produktene gjør det de sier at de gjør: ageLOC er basert på oppdagelsen av supermarkører i cellene som påvirker og styrer de nøkkelprosessene i cellene som endres med alder fra vi er unge til vi er gamle. Utfra dette er det bl.a. utviklet hudpleieserier, som på grunnleggende vis, styrker de positive prosessene i cellene slik at vi kan bevare oss selv slik vi er og ønsker å gjenkjenne oss. Kunnskap om dette vil jeg gjerne dele med andre. Videre har jeg vokst opp med fjellturer, og føler jeg hører hjemme der. Gjennom Youshine sine arrangementer i fjellheimen vil jeg ta med andre på fjellturer for sammen å oppleve friluft, fjellglede og hyggelig samvær.